[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.17.4″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_row _builder_version=”4.17.4″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.17.4″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_text _builder_version=”4.17.4″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”]

Word jij de nieuwe reseller van onze producten?

ONZE WERKWIJZE

Je bent succesvol ingelogd en helemaal ready to go!
Graag onderstaande  bericht goed lezen voordat je verder gaat.

Bestellen van producten:

Orde plaatsen:
Alle prijzen zijn excl. 21% btw en de levering is vanaf 150 excl. btw + GRATIS VERZENDEN. Ik zit nog dit jaar in het kor regeling dus de btw word er nog niet bijgerekend.
factuur vrijgesteld van OB o.g.v artikel 25 wet OB

Wil je onze lwwaxmelts.nl producten onder je eigen label verkopen? Dat is geen enkel probleem! Wij geven onze resellers de mogelijkheid om whitelabel in te kopen. Zo heb je wel de lusten van onze topproducten maar niet de lasten van het maken. De waxmelts worden in plastic zakje gedaan met de namen erop.

Wil je onze label gebruiken dat kan natuurlijk ook. Met label heb je meer kortingen en word alles netjes geleverd met de labels.

LET OP

Koop je de producten met label dan zullen wij controleren of je de stickers er niet van af afhaalt .

Er mag met de reguliere artikelen niet onder de verkoopadviesprijzen worden aangeboden. Dit om misleiding te voorkomen en oneerlijke concurrentie tegen te gaan.

Bij het niet nakomen hiervan kunnen wij vervolg leveringen stopzetten en wordt u uit de winkel zoekmachine verwijderd.

Mis je iets dan kan je mij altijd even een berichtje doen zodat ik het het erbij kan zetten voor je.

Vragen? Stuur een e-mail naar info@lwwaxmelts.nl

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ module_id=”2″ _builder_version=”4.17.4″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_row _builder_version=”4.17.4″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.17.4″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_wpt_gravityform gravityform_id=”gf-2″ _builder_version=”4.17.4″ _module_preset=”default” custom_form_button=”on” form_button_text_color=”#FFFFFF” form_button_bg_color=”#a7cfd1″ global_colors_info=”{}”][/et_pb_wpt_gravityform][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]