Hoe gebruik je mijn producten?

 

 Wat is een waxmelt?
Een waxmelt is een kleine hoeveelheid wax die vermengd is met een heerlijk geurende olie en er kan kleurstof of glitters in zitten. De olie is er in heel veel heerlijke geuren. 

Hoe gebruik ik een waxmelt?

Je legt een waxmelt eenvoudig in een wax brander. De branders zijn in allerlei leuke uitvoeringen verkrijgbaar bij lwwaxmelts.nl. De brander wordt aan de onderzijde verwarmd door een 4 uurs waxinelichtje waardoor deze smelt. De geurende olie komt zo makkelijk vrij en zorgt voor een aangename geur in je huis of in de tuin.

Kan ik de waxmelts overal gebruiken?

Jazeker! Let wel op, er zit immers een kaarsje onder dus vergeet het niet uit te blazen als u thuis weg gaat. Heeft u er al eens aan gedacht om een brander op tafel te zetten als je buiten zit? Ook dat gaat namelijk heel goed. We hebben ook  speciale citronella waxmelts tegen de muggen en lavendel voor de vliegen.

Wanneer pak ik een nieuwe waxmelt?

Het allerbelangrijkste is nooit met een mes de wax eruuit halen. Dat beschadigt de  brander.
Is de wax nog vloeibaar?  Pak dan een keukenrol en leg dat in de wax. De keukenrol zuigt de wax snel op. Is de wax al gestold? Verwarm de wax dan een klein beetje zodat de wax  loslaat. Je  kunt het dan eenvoudig wegnemen met keukenrol. Nog even na poetsen met een schoon stukje keukenrol en je nieuwe waxmelt kan erin.

NOOIT MET WATER IN JE BRANDER! DIT ZORGT VOOR SPETTEREN ALS DE WAX ZICH VERMENGT!

Er komt rook van mijn brander af is dat erg?

Ligt dat aan de kwaliteit van de waxmelt? Nee als er rook van de brander komt ligt dat aan de brander of aan het waxinelichtje. Het kan zijn dat de vorm van de brander  zijn. De brander kan ook gaan walmen en dat is niet erg. Dat zorgt ervoor dat de geur goed verspreid. 

Let op! De waarneming van de geuren kan per persoon verschillen, zelfs bij een gelijke dosering. Omdat onze  producten met de hand zijn gemaakt zijn, is elk item uniek. Daarom zijn alle foto’s op onze site een illustratie.

 

Interieurpoeder:

Nare luchtjes wegwerken?

Ook dat is mogelijk bij ons. Nare luchtjes uit de bank, vloerkleed of autobekleding zijn makkelijk weg te werken met onze interieurpoeder.
Zo gaat het ruiken naar jouw favoriete geur.
Strooi wat poeder naar behoefte op de gewenste plek, laat het 15  min intrekken en zuig het daarna op. Het voordeel is dat dan ook de stofzuiger lekker zal gaan ruiken. 

 

Stofzuigerkorrels:

Met een paar korrels heb je al voldoende om de ruimte lekker te laten ruiken.
Geen stinkende stofzuiger meer, maar gelijk een aangename geur.

 

Geurparrels:

De geurparrels zien er leuk uit en ze ruiken nog heerlijk ook! Je hoeft alleen het geurpotje open te zetten en de geurparrels zorgen voor de de geur verspreiding. Waar je lang plezier van hebt. 

 

Geurstokjes:

Om er voor te zorgen dat de stokjes niet uitdrogen en de geur goed blijft verspreiden, is het belangrijk om ze om de paar dagen om te draaien. Dat doe 2x in de week
Je doet ongeveer 3 maanden met de geurstokjes en dan is het tijd voor nieuwe navulling.

 

Geurblokken:

Een fantastisch sterke geurblok. De geurblok leg je gezellig op een schaaltje in de toilet of in de kamer. De zwarte en de goude ronde schaaltje die passen daar mooi op. De geurblok kan je ook raspen! De blokken maak ik zelf en elke geurblok ziet er anders uit.

 

Geurbloem:

De geurbloem veranderd van kleur en binnen 24 uur. en geeft een heerlijke geur af .

 
 

Geurhanger:

geurhanger Trendy en een lekker geurtje eraan, dat zijn onze geurhangers! De leuke geurhangers kan je in de auto hangen.

 

Diffuser

diffuser olie Heb jij een diffures met water. Dan kan jij dit gebruiken in jouw favoriete geur.

 

Geurbuiltje

Haal het geurzakje uit de verpakking en hang het op in de kast, auto of gewoon lekker op toilet.

 

geurkaarsen

De geurkaarsen zijn handgemaakt met veel liefde. Tip als er wax overblijf van de kaars dan kan je het in je brander doen. Zo doe je extra lang met je kaars.

 

intereurspray

Creëer elke moment van de dag een geurbeleving in jouw omgeving met onze interieur spray.

 

Toiletbubbels

Wil je nou ook dat de toilet lekker gaat ruiken en schoonmaakt? Gebruik dan de toiletbubbels, Je strooi wat bubbels in de toilet en laat het een nachtje in trekken
Door de verhouding van de gebruikte ingrediënten zullen deze zinken en zachtjes bruisen.

 
 

Amberblokjes

Amberblokjes zijn handgemaakte geurblokjes, afkomstig uit Marokko. De Marokkaanse geurblokjes kunnen op verschillende manieren worden gebruikt.
Als de geur afneemt kun je er iets van afschrapen zodat het weer gaat geuren. Het schaafsel kan worden gebruikt voor in de stofzuigerzak of op het schaaltje.

Deze heerlijke Amberblokjes kun je op verschillende manieren gebruiken.

Voor in huis, bv in de linnenkast
Laten smelten in een schaaltje op de verwarming
het schaaltje op het toilet zetten.