Levertijd & Verzending

Hier besteden we veel aandacht aan, producten worden degelijk verpakt en nog even vertroeteld!

Leveringstermijn

Onze verzenddagen zijn op DI & DO.   Levering geschiedt binnen 2 tot 7 dagen na ontvangst van betaling, behoudens speciale omstandigheden zoals b.v feestdagen. De verzendkosten worden bekend gemaakt bij het plaatsen van je bestelling. Deze kosten worden berekent naast de product kosten. LWWAXMELTS.NL is niet verantwoordelijk voor vertraging die is opgelopen door de bezorgende partij, door bijvoorbeeld stakingen, drukte, feestdagen of omdat er een onduidelijk adres is opgegeven.

Er is iets mis met mijn bestelling.

Bij het ontbreken van een deel van de bestelling dient er binnen een dag na ontvangst contact opgenomen te worden. Na het checken van de inpak informatie ( wij gaan foto’s maken) zal het missende product worden toegevoegd bij Uw volgende bestelling U kan het missende product bij de opmerkingen zetten.  of We zullen samen met u een passende oplossing zoeken. Gelieve Uw bestelling controleren binnen 24 uur. Is er iets kapot tijdens Uw zending dan kunnen wij contact opnemen met de vervoerder ook als het pakket verdwenen is. Duurt 7 dagen.

De verzendkosten

Nederland: Pakket post  6,50.  België:  Pakket post 9,95.

Ik heb per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven?

Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

Afhalen wilt u graag uw bestelling zelf afhalen? Dat kan nadat we een afspraak hebben ingepland. ( Geen bezoekers adres)

Naam(Vereist)
0
    0
    jouw winkelmandje
    Jouw mandje is leeg
      Calculate Shipping