Retouren

Retouren
Wilt u uw producten retouren ?

Mocht het toch zo zijn dat het geleverde artikel niet helemaal is wat je er van verwacht, dan kan je het onder de volgende voorwaarden retour zenden:

Dat kan op eigenkosten als wij het product in goede orde heb ontvangen. U heeft het recht om uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U krijgt dan het volledige orderbedrag terug exclusief verzendkosten. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Als er producten ontbreken dan zullen wij die niet vergoeden. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Retournering van een artikel dient altijd plaats te vinden in overleg met LWWAXMELTS.NL. Neem daarom altijd vooraf contact met ons op indien je een artikel wilt retourneren.

Retournering is alleen mogelijk binnen 14 dagen. Deze termijn gaat in op de dag van verzending van de bestelling.

Een retourzending is voor rekening en risico van de koper. Dit houdt in dat wij niet aansprakelijk zijn voor het beschadigen of zoekraken van een retourzending. De verzendkosten heen word niet uitgekeerd.

De artikelen dienen verpakt te zijn in de originele verpakking. Tevens kunnen we alleen onaangebroken verpakkingen aannemen.

Bij de retourzending dient een kopie van de factuur te zijn toegevoegd. Op deze factuur dien je duidelijk te vermelden welk artikel je retour stuurt. De factuur kan je downloaden in je account onder “bestelhistorie”.

Indien je door het aankoopbedrag recht had op een staffelkorting is het mogelijk dat het aankoopbedrag door de retourzending onder een bepaalde kortingsschaal komt. Hierdoor kan de korting deels of zelfs in het geheel vervallen. Dit wordt verrekend met het tegoed.

In geval van retourzending ontvangt je een tegoed in je winkelmandje. Deze kan worden gebruikt bij een volgende bestelling.

Niet duidelijk identificeerbare zendingen worden verzameld en aangeboden aan een goed doel.

Wax en kaarsen mogen niet retour i.v.m. hygiëne.